nocenje - ponude za traženi pojam

DOČEKAJTE LJETO U SELCU - 2 noćenja + 1 noćenje GRATIS za do 5 osoba u luksuznim AdriaLux mobilnim kućicama 4* uz korištenje vanjskog bazena sa sunčalištem - + poklon dobrodošlice i završno čišćenje, 24.5. - 14.6.

POREČ, Valamar Rubin Sunny Hotel - romantičan odmor u opuštajućem okruženju plaže uz 1 noćenje s polupansionom za 2 ili 3 osobe - Smještaj nadomak predivnih plaža, a centar grada je udaljen samo nekoliko minuta pješice, korištenje 19.5. - 11.6.

Slovenia Eco Resort - 1 noćenje u glamping kućici za 2 osobe s korištenjem saune i druženjem sa životinjama - Povežite se s netaknutom prirodom u podnožju Kamniških Alpi, korištenje 6.5. - 31.5.

RAFTING na Tari i Drini - iskusi najbolju zabavu uz 1 noćenje s doručkom i uključenom svom potrebnom opremom za 1 osobu u kampu Stari dud - Prijevoz iz kampa do početne točke spusta, korištenje do 30.9.

Najam luksuznih kamenih kućica 3* s kaminom u šarmantnom istarskom selu KOTLI - 2 noćenja za 2 do 4 osobe uz korištenje vanjskog roštilja - GRATIS 1 noćenje za 2 kupljena kupona, korištenje do 15.6.

Popularno danas!

Obiteljski odmor u HOTELU TERME SVETI MARTIN - 1 noćenje preko vikenda ili 2 noćenja preko tjedna s polupansionom za 2 osobe i do 2 djece GRATIS, kupanje u The Temple of Life, ulaz u Svijet sauna...

Odmor u bjelovarsko-bilogorskim krajevima uz 2 dana i 1 noćenje ili 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Agroturizmu Vinia!

[SVIBANJ] Idiličan odmor u Waterman Svpetrvs Resortu na Braču uz 2 dana i 1 noćenje na bazi ALL INCLUSIVE za 2 osobe i 1 dijete do 12 g., vanjski i unutarnji bazen te rekreativne i zabavne sadržaje!

Proljetno uživanje u Biogradu na Moru za cijelu obitelj uz 2 dana i 1 noćenje na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 odraslih i do 2 djece u Hotelu Adria 3* te pregršt sadržaja za opuštanje i rekreaciju!

Bezbrižan vikend odmor u srcu Zagorja uz 2 dana i 1 noćenje s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama te kupanje, saune i masažu, po super cijeni!

Uživanje na Makarskoj rivijeri uz 2 dana i 1 noćenje za 2 ili 4 osobe u apartmanu Ville Verica u Baškoj Vodi te opuštanje u vanjskom bazenu!

Idiličan obiteljski odmor u Hotelu Horizont 4* u Baškoj Vodi uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i do 2 djece te bogate Wellness SPA sadržaje!

[15.-29.06.] Lipanjski odmor na čarobnoj Korčuli uz 2 dana i 1 noćenje na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe u Hotelu Posejdon u Veloj Luci...

Sjajna ponuda za odmor u Hotelu Center 3* u Novom Mestu - 2 dana i 1 noćenje ili 3 dana i 2 noćenja s odabranim tipom usluge za 2 osobe i cjelodnevno kupanje u Dolenjskim ili Šmarješkim Toplicama!

Zaputite se u Opatiju i uživajte u odmoru u Hotelu Paris 4* uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe i ulaz u casino!

[01.-15.06.] Lipanjski odmor na čarobnoj Korčuli uz 2 dana i 1 noćenje na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe u Hotelu Posejdon u Veloj Luci...

[20.-21.07.] TOP ponuda s Travelegom - FORMULA 1 VN MAĐARSKE 2024 - 2 dana, 1 noćenje s doručkom, autobusni prijevoz iz Zagreba, Sesveta i Varaždina i GENERAL ADMITION ulaznica za glavnu utrku!

[07.-21.09.] Odmor za kraj ljetne sezone na čarobnoj Korčuli uz 2 dana i 1 noćenje na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe u Hotelu Posejdon u Veloj Luci...

Bezbrižan vikend odmor u srcu Zagorja uz 2 dana i 1 noćenje s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama te kupanje, saune i 55 minuta masaže, po super cijeni!

Dvodnevno putovanje s Darojković Prometom u BEČ i BRATISLAVU uz 1 noćenje na bazi doručka u hotelu 3* u Bratislavi i uključen autobusni prijevoz!

Savršen odmor u šarmantnom Lovranu uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe u boutique hotelu Villa Eugenia 4*, privatno opuštanje u wellness oazi, dodatne sadržaje i pogodnosti...

Wellness i Spa ''Barossa'' u Vinkovcima - 2 dana i 1 noćenje za 2 osobe uz opuštanje u bazenu te izbor opcije s opuštanjem u sauni i masažom, po super cijeni!

Prekrasan proljetni predah na otoku Krku uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 4 odraslih i 2 djece do 12 g. u luksuznim kamenim kućicama Kanajt te opuštanje u wellnessu i vanjskom bazenu!

Romantičan odmor za dvoje u šarmantnoj Iki uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka i večere u 3 slijeda za 2 osobe u elegantnom Hotelu Villa Schubert 4*...

[LIPANJ] Odmor i opuštanje u Grand Hotelu Slavia 4* u Baškoj Vodi uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe, opuštanje u Fontana SPA centru, piće dobrodošlice i dodatne pogodnosti...

Darojković Promet vodi Vas na HODOČAŠĆE u MEĐUGORJE uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona i uključeni autobusni prijevoz!

Proljetni predah u Heritage Hotelu Stypia 4* u Crikvenici uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe uz slatko iznenađenje i SPA užitke u Boutique Hotelu Esplanade!

Čari opuštanja i odmora na Krku uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe u Hotelu Kanajt 4* te korištenje vanjskog grijanog bazena, wellnessa i fitnessa, po super cijeni!

[29.04.-29.05.] Proljetni odmor na Pagu uz 3 noćenja ili 4 noćenja + 1 noćenje GRATIS ili 5 noćenja + 2 noćenja GRATIS za 2 ili 4 osobe u Kristal Paris Pool Apartments 4* u Novalji!

Hotel Agape - Odmor u Crnoj Gori, Bar, Crna Gora - 275 EUR - 4x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Polupansion (buffet doručak i večera)

Popularno danas!

Kamp Tiha Šilo - Pozdrav ljetu na Krku, Šilo, otok Krk, Hrvatska - 306 EUR - 3x noćenje u Premium Family mobilnoj kućici za 5 ili 6 osoba , Završno čišćenje

Hotel Resort Dražica - Proljetni na Krku, Krk, otok Krk, Hrvatska - 200 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 9,99 godina besplatno), Polupansion (doručak i večera)

Terme Čatež - Hotel Toplice - Posebna akcija, Čatež ob Savi, Slovenija - 259 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi s balkonom ili sobi s terasom u prizemlju za 2 osobe (1. dijete do 11,99 godina i 2. dijete do 5,99 godina besplatno), Polupansion

Resort Petalon - Proljeće u Vrsaru, Vrsar, Istra, Hrvatska - 198 EUR - 2x noćenje u Superior dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno), Polupansion (doručak i večera)

Hotel Izvir - Odmor u Termama Radenci tijekom tjedna, Radenci, Slovenija - 214 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj Economy sobi za 2 osobe, Polupansion

Kamp Polari - Mobilna kućica Standard , Rovinj, Istra, Hrvatska - 258 EUR - 2x noćenje u mobilnoj kućici Standard za do 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 godina), Korištenje Spray parka i dječjeg vanjskog bazena (ovisi o vremenskim prilikama)

Hotel Paris - Kratak odmor u Opatiji, Opatija, Hrvatska - 109 EUR - 1x noćenje u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe, Polupansion (bogati buffet doručak i buffet večera)

Rubin Sunny Hotel by Valamar - Odmor u Poreču, Poreč, Istra, Hrvatska - 107 EUR - 1x noćenje u sobi za 2 s balkonom (pogled park) za 2 osobe , Polupansion (doručak i ručak s uključenim bezalkoholnim pićem do 14 sati)

Kamp Amarin - Glamping šatori, Rovinj, Istra, Hrvatska - 149 EUR - 2x noćenje u glamping šatoru Relax za 4 osobe, Korištenje vanjskog bazena (ovisi o vremenskim uvjetima)

Hotel Agape - Odmor u Crnoj Gori, Bar, Crna Gora - 335 EUR - 5x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Polupansion (buffet doručak i večera)

Terme Ptuj - Glamping Vinska Vas , Ptuj, Slovenija - 172 EUR - 2x noćenje u vinskim bačvama za 2 osobe, Polupansion (buffet doručak i večera u restoranu Zila)

Hotel Exclusive - Odmor u Sarajevu, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 71 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Doručak

Polidor Camping Park - Glamping soba, Funtana, Istra, Hrvatska - 78 EUR - , 2x noćenje u Glamping sobi za 2 osobe

Hotel Villa Schubert - Odmor tik uz more na Kvarneru, Ika, Hrvatska - 99 EUR - 1x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, Polupansion

Malinska Green Apartments - Odmor na Krku, Malinska, Krk, Hrvatska - 169 EUR - 2x noćenje u jednosobnom apartmanu s balkonom ili terasom (ovisi o raspoloživosti) za 2 osobe, Inicijalni set posteljine

Kamp Valkanela - Family mobilna kućica, Vrsar, Istra, Hrvatska - 269 EUR - 2x noćenje u mobilnoj kućici Family za do 8 osoba (6 odraslih osoba i 2 djece do 11,99 godina), Posteljinu i ručnike

Pansion A&M Vlašić - Odmor na Vlašiću, Babanovac, Bosna i Hercegovina - 92 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe , Besplatan Wi-Fi

Pansion A&M Vlašić - Odmor na Vlašiću, Babanovac, Bosna i Hercegovina - 51 EUR - 1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe , Besplatan Wi-Fi

Hotel Emporium Bihać, Bihać, Bosna i Hercegovina - 69 EUR - 1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), Doručak

Falkensteiner Hotel Park Punat - Vrhunsko ljeto na Krku, Punat, otok Krk, Hrvatska - 440 EUR - 2x noćenje u Comfort sobi za 2 osobe, Polupansion (bogati buffet doručak i buffet večera s uključenim pićima za vrijeme obroka - pivo, vino, voda, bezalkoholna pića, kava, čaj)

Hotel Villa Schubert - Odmor tik uz more na Kvarneru, Ika, Hrvatska - 198 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, Polupansion

Garetov konak - Odmor za dvoje s masažom, Prolom Banja, Srbija - 142 EUR - 2x noćenje u studiju za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Polupansion

Terme Čatež - Hotel Terme - Posebna akcija, Čatež ob Savi, Slovenija - 269 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1. dijete do 11,99 godina i 2. dijete do 5,99 godina besplatno), Polupansion (doručak i večera)

Hotel Katarina - Family & wellness retreat , Selce, Hrvatska - 418 EUR - 2x noćenje u Standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), Polupansion

Kehida Termal Apartment, Kehidakustány, Mađarska - 427 EUR - , 2x noćenje u apartmanskoj kući za 4 osobe

Garetov konak - Odmor za dvoje s masažom, Prolom Banja, Srbija - 129 EUR - 2x noćenje u studiju za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Polupansion

Eden Hotel & Spa - Predah za dvoje u Mostaru, Mostar, Bosna i Hercegovina - 84 EUR - 1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Doručak

Atrium Hotel Harkány, Harkány, Mađarska - 160 EUR - , 2x noćenje u Standard classic dvokrevetnoj sobi za 2 osobe

Valamar Sanfior Hotel - Obiteljsko opuštanje, Rabac, Istra, Hrvatska - 441 EUR - 2x noćenje u sobi „Junior suite“ za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno), Polupansion s uključenim bezalkoholnim negaziranim pićima iz šankomata tijekom obroka

Biolandhaus Arche - Wellness odmor u eko hotelu, Eberstein, Austrija - 109 EUR - 1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe , Polupansion

Kamp Valkanela - Standard mobilna kućica, Vrsar, Istra, Hrvatska - 229 EUR - 2x noćenje u mobilnoj kućici Standard za do 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 godina), Posteljinu i ručnike

Hotel Napfeny Zalakaros - Odmor tijekom tjedna, Zalakaros, Mađarska - 199 EUR - 2x noćenje u Standard trokrevetnoj sobi za 2 osobe, Polupansion (buffet doručak i večera u 3 slijeda)

Kamp Tiha Šilo - Pozdrav ljetu na Krku, Šilo, otok Krk, Hrvatska - 216 EUR - 2x noćenje u Premium Family mobilnoj kućici za 5 ili 6 osoba , Završno čišćenje

Hotel Swiss Plus - Ljetni odmor u Bihaću, Bihać, Bosna i Hercegovina - 155 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi Superior za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Doručak

Admiral Family Resort - Odmor na Blatnom jezeru, Keszthely, Mađarska - 405 EUR - 3x noćenje u renoviranoj sobi za 2 osobe, Polupansion

Resort Amarin - Proljeće u Rovinju, Rovinj, Istra, Hrvatska - 218 EUR - , 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno)

Hotel Katarina - Family & wellness retreat , Selce, Hrvatska - 362 EUR - 2x noćenje u Standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), Polupansion

Hotel Paris - Spa odmor u Opatiji, Opatija, Hrvatska - 218 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe, Polupansion (bogati buffet doručak i buffet večera)

Aria Club Wellness&Spa Zlatibor - Ljetni odmor, Zlatibor, Srbija - 189 EUR - 2x noćenje u apartmanu za 2 osobe, Doručak

Hotel D'iman, Dobre Vode, Crna Gora - 119 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe, Doručak

Terme Čatež - Hotel Terme - Termalni odmor, Čatež ob Savi, Slovenija - 420 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe , Polupansion (doručak i večera)

Terme Čatež - Hotel Čatež - Termalni odmor, Čatež ob Savi, Slovenija - 400 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi s balkonom ili sobi s terasom u prizemlju ili sobi s francuskim balkonom za 2 osobe, Polupansion (doručak i večera)

Terme Čatež - Hotel Toplice - Termalni odmor, Čatež ob Savi, Slovenija - 400 EUR - 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi s balkonom ili sobi s terasom u prizemlju za 2 osobe, Polupansion

Aria Club Wellness&Spa Zlatibor - Buđenje proljeća, Zlatibor, Srbija - 153 EUR - 2x noćenje u apartmanu za 2 osobe, Doručak

Konoba Akustik Sutomore + Vila Angelo Custode, Sutomore, Crna Gora - 428 EUR - 7x noćenje u dvokrevetnoj sobi u Vili Angelo Custode za 2 osobe, Puni pansion (doručak, ručak i večera) u Konobi Akustik

Hotel Aminess Lume - Tijelovo na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvatska - 245 EUR - 2x noćenje u Superior dvokrevetnoj sobi s balkonom prema moru za 2 osobe (1 dijete do 6,99 godina besplatno), Polupansion (bogat bife doručak i bife večera)

Garetov konak - Odmor za dvoje s masažom, Prolom Banja, Srbija - 290 EUR - 5x noćenje u studiju za 2 osobe (1 dijete do 7 godina besplatno), Polupansion

Falkensteiner Hotel Park Punat - Početak ljeta na Krku, Punat, otok Krk, Hrvatska - 320 EUR - 2x noćenje u Comfort sobi za 2 osobe, Polupansion (bogati buffet doručak i buffet večera s uključenim pićima za vrijeme obroka - pivo, vino, voda, bezalkoholna pića, kava, čaj)

1 od 4Sljedeća
Iphone
protein
sukošan
ogrlica
gljivice
fizijatar
brisevi
shellac
midi
rogoznica
plivanje
vogel
krapinske
photoshop
špur
kopački rit
stomatolog
smoothie
ortoped
veneziA
postojna
vlasic
Habakuk
medulin
farbanje
Krapina
vinkovci
kondicijska
nakit
carting
tenisice
proteini
magnet
trakoscan
Naljepnice
welnes