predst - ponude za traženi pojam

Doživljaj zimskog ruha Opatije! Luksuzni predah u Hotelu Ambasador - 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM + korištenje Spa Relax zone, unutarnjeg grijanog bazena, sve za 2 osobe i od samo 1869 kn!

Zimski predah u Šibeniku na 3 dana/2 noćenja na bazi POLUPANSIONA u Superior City Hotelu Bellevue 4*uz Wellness SPA opuštanje, sve za 2 osobe i samo 1649 kn!

Zimski wellness predah u Termama Radenci - 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Radin 4*, kupanje u termalnom kompleksu, detox u Svijetu sauna, aqua fitness, animacija... sve za 2 osobe!

Elegantni ZIMSKI predah u SARAJEVU na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u luksuznom Hotelu Platinum 4* + vođeni obilazak grada, topli napitak, gratis parking, sve za 2 osobe i samo 775 kn!

Vikend ili tjedni wellness predah u Hotelu Sport 4* u Ivanić Gradu uz rusku saunu, unutarnji bazen i bačvu s hladnom vodom... do 60% popusta i od samo 55 kn/osobi!

Elegancija luksuz za ZIMSKI predah u Splitu! 2 dana uz 1 noćenje bez ili sa doručkom + boca pjenušca u vrhunskom Heritage Palace Varošu, sve za 2 osobe i od samo 444 kn!

PROLJETNI ili LJETNI predah uz Integral Zagreb! PRAG, BEČ ČESKY KRUMLOV na 4 dana/3 noćenja u hotelu 3* + doručak uz prijevoz autobusom, već od samo 1039 kn/osobi!

Predah u predivnom pejzažu seoske idile začinjen je dobrom hranom! EKO SELO GRADUNJE kraj Zagreba - izbor između 5 BOGATIH MENIJA domaće recepture za RUČAK za 1 ili 2 OSOBE, od 69 kn/ osobi!

ZIMSKI WELLNESS predah u Puli! Razmazite se na 3 dana/ 2 noćenja na bazi doručka u Adrion Aparthotelu uz opuštanje u bazenu, sauni + boca pjenušca, a sve za 2 osobe i od samo 1215 kn!

[Pula] City Center Accommodation****: zimski obiteljski predah ili predah u dvoje u samom centru grada!

[21.-23.01.] ULTRA LAST MINUTE - VINCEKOVO u Podravini! Uživajte u podravskoj tradiciji uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4*, Wellness SPA i pregršt pogodnosti!

[Pula] City Center Accommodation****: zimski obiteljski predah ili predah u dvoje u samom centru grada!

Slične aktivne ponude

Iphone
protein
sukošan
ogrlica
gljivice
fizijatar
brisevi
shellac
midi
rogoznica
plivanje
vogel
krapinske
photoshop
špur
kopački rit
stomatolog
smoothie
ortoped
veneziA
postojna
vlasic
Habakuk
medulin
farbanje
Krapina
vinkovci
kondicijska
nakit
carting
tenisice
proteini
magnet
trakoscan
Naljepnice
welnes