prvi maj - ponude za traženi pojam

Najpouzdanija ultrazvučna analiza ciste jajnika i procjena rizika raka jajnika u ordinaciji GynNova za 499 kn! - Prvi u Hrvatskoj licencirani za IOTA pretragu koja u 90% slučajeva otkriva zloćudnu bolest već u ranom stadiju

Diskus hernija više nije bauk uz FDM tretman - prva neinvazivna alternativa operaciji kralježnice dostupna u Hrvatskoj uz kiro tretman i terapiju ultrazvukom za 275 kn! - + prvi pregled, konzultacije, pregled dokumentacije i evaluacija kralježnice uz gratis pregled i tretman atlasa

[PRVI PUT NA CJ] Uklonite znakove preuranjenog starenja i umora! Neivazivno zatezanje kože lica ili lica, vrata i dekoltea uz BIOLIFTING MASAŽU u salonima Bio+Klink Zagreb, već od 169 kn!

[PRVI PUT NA CJ] Ključ Vaše ljepote za besprijekoran ten! La Camilla Centar u Zagrebu DERMAPENOM + KEMIJSKI PILING Bioreepelcl3 , vraća tonus i mladenački izgled licu uz do 61% popusta!

[PRVI PUT NA CJ] Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu predstavlja revolucionarni tretman za pomlađivanje i regeneraciju lica: FACELIFT KOREJSKU MASAŽU lica ili lica i dekoltea, od samo 149 kn!

[PRVI PUT NA CRNOM JAJU] Specijalizirani Centar za fizioterapiju Femur u Zagrebu donosi Vam FIZIOTERAPIJSKI PREGLED + PROCJENU uz 48% popusta i za samo 129 kn!

Slične aktivne ponude

Iphone
protein
sukošan
ogrlica
gljivice
fizijatar
brisevi
shellac
midi
rogoznica
plivanje
vogel
krapinske
photoshop
špur
kopački rit
stomatolog
smoothie
ortoped
veneziA
postojna
vlasic
Habakuk
medulin
farbanje
Krapina
vinkovci
kondicijska
nakit
carting
tenisice
proteini
magnet
trakoscan
Naljepnice
welnes